A betonelemes kerítésekhez is rendelhet sablont!

A betonelemes kerítésben minden tulajdonság megvan, amitől egy kerítés igazán sokoldalú lesz. A kerítéseket általában úgy képzeljük el, hogy azok vékony, festett fa lécekből állnak, amik a telek határa mentén sorakoznak. A hagyományostól eltérő alapanyagokból és technológiával készült kerítéseket is lehet már készíttetni, például betonból is. A betonelemes kerítés fő erőssége maga az alapanyaga vagyis a beton. A betonról köztudott, hogy rendkívül masszív és strapabíró, éppen ezért az építőiparban előszeretettel használják is. Az építkezések, felújítások alkalmával az alapozáshoz, támfalakhoz, oszlopokhoz is betont választanak, ami megbízhatóan tartja a súlyt és ellenáll a mechanikai hatásoknak, az idő vasfogának is.

A beton kerítés is ezeknek a jellemzőknek képes teljes mértékben megfelelni. A beton, amellett, hogy erős, nagyon dekoratív alapanyag is lehet. Egy nagyon jól alakítható, formálható anyagról van szó, amit formázni, mintázni, színezni is lehet, kiegészíthető és jól mutat más anyagokkal párosítva is. A betonelemes kerítések tehát nem szürke kőkockák, hanem esztétikus és stílusos elemek a hosszan elnyúló kerítésben. Jól illenek családi házhoz, közintézményhez, oktatási intézményhez, irodákhoz is stb.

A betonelemes kerítéshez is rendelhet tőlünk sablont, csak egyeztetnie kell velünk a megépítendő kerítés paramétereit. A magasság, szélesség, vastagság mellett a konkrét minta részletei is fontosak. A kerítés sablon használatával a betonelemes kerítés minden eleme egyforma, szimmetrikus és igényesen kivitelezett lesz. A minta lehet tégla, természetes kő, fa minta, hullám vagy bármilyen díszítés, amit a megrendelő elképzelt.

A betonelemes kerítések megrendelése személyre szabott árajánlattal lehetséges. Ha érdekli az ajánlatunk, akkor ne várjon tovább, lépjen kapcsolatba a cégünkkel! A weboldalunkon minden információt megtalál a tevékenységünkről, emellett pedig az elérhetőségeinket is, amiken fel tudja keresni kollégáinkat a kerítés megrendeléssel kapcsolatban!


Nyomtatás   E-mail

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

 

Szabó István Egyéni vállalkozó

Adószám: 66740580-2-27
Nyilvántartási szám: 38404896
Számlaszám: HU1202 3101-0164 2790-0010 0004
SWIFT: UBRTHUHB

 

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.