falburkoló sablon falburkoló sablon
november 22 2021 0 hozzászólás

Falburkoló sablonokkal búcsút mondhat az unalmas falaknak

A falburkoló sablonok használatával a belső tereknek a burkolása egyedi módon történik. Alakítsa saját ízlése szerint a falak dekorációját!

A falakra nemcsak festék vagy tapéta kerülhet, a falburkolat is divatos megoldás. A falburkolat egy olyan dekor elem, amit a falakra egyszerűen fel lehet rögzíteni. Ha nem tetszik az egyszerű, vakolt falfelület, nagyon könnyen tud rajta változtatni. A falburkoló sablonok használata egy kreatív csináld magad projekt és egy költséghatékony lakásfelújítás is lehet egyszerre. A falburkoló sablonok használata annyira könnyű és nélkülöz minden nehézséget, hogy akár egyedül is neki lehet fogni.

Nem kell a projekthez semmi más, csak maga a falburkoló sablon, valamint az az alapanyag, amivel feltölti a formát. Ez az alapanyag általában gipsz, mert az makulátlan fehér, könnyű súllyal rendelkezik és akár színezhető is. A gipsz mellett a műkő vagy akár a cement is a szóba jöhető burkolat alapanyagok közé tartozik.

falburkoló sablon az olcsóbb megoldások közé tartozik, de ez nem jelenti azt, hogy a külsejében is olcsó hatást keltene a burkolat. Éppen ellenkezőleg. A falburkoló sablon használatával a kiválasztott mintában szinte bármilyen természetes burkolatot képes utánozni. Tégla falat, fa mintázatot is lehet imitálni a sablonokkal, a falra rögzíteni és tetszés szerinti színre festeni.

A falburkoló sablon használata egy nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy igényes, szemet gyönyörködtető szegélyt kapjon az étkező vagy rusztikus díszítést a nappali, de akár a hálószoba is egyedibbé varázsolható egy fa mintával kiegészített falfelülettel.

A gumi vagy műanyag falburkoló sablonok nem egyszer használatosak, könnyen elválaszthatóak a burkolat anyagától és a tisztítást követően pedig újra lehet velük mintát önteni, méghozzá számos alkalommal.

A kiválasztott falburkoló sablont azonnal meg tudja rendelni a kínálatunkból és a leírás alapján saját kezűleg el tudja készíteni a dekor burkolatot. Ha szüksége van még információra a falburkoló sablonok vásárlásával és használatával kapcsolatban, keressen minket!