Blog

Betonkerítéssel csak jól járhat!

Betonkerítés, időtálló, biztonságos megoldás, gyors, rugalmas gyártás, forduljon bizalommal vállalkozásunkhoz!

Ha kerítés építésről van szó, manapság rengeteg megoldás közül válogathatnak az ügyfelek. Ahány ember, annyiféle elképzelés, elvárás merülhet fel ilyenkor. Egyesek mindenképp olyan opciót keresnek, ami időtálló, ugyanakkor utólagos gondozást nem igényel, és viszonylag gyorsan kivitelezhető. Amennyiben Önnek is hasonlóak az igényei, és tanácsra lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe a betonkerítés építését!

A betonkerítések a leggyakrabban előforduló alternatívák, óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen minden szempontból ideálisak. Kivitelezésük egyáltalán nem bonyolult és hosszadalmas, ugyanis esetükben nem kell külön alapozással számolni. Rengeteg időt, energiát, sőt pénzt is meg lehet spórolni, hiszen nincs szükség plusz alapanyagra a telepítéshez. A betonkerítések strapabíróságát senkinek sem kell bemutatni. Hosszú éveken át gondoskodnak az ingatlanok védelméről, nagyon megbízhatók, ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, fizikai hatásoknak, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a kész szerkezettel. A betonkerítések egyáltalán nem igénylik az utógondozást, enélkül is tökéletesen betöltik rendeltetésszerű szerepüket. Tulajdonosaiknak sokkal kényelmesebb, egyszerűbb megoldást kínálnak.

Cégünktől könnyedén beszerezheti a betonkerítéshez szükséges elemeket. Egyedi elképzelésekhez is tudunk igazodni a gyártás során, számunkra semmilyen igény nem jelenthet kihívást, a végeredménynek kizárólag a fantáziája szabhat határt. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyors, rugalmas legyártásra, így nálunk nem kell hosszú várakozási idővel számolnia ahhoz, hogy átvehesse a megrendelését.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az általunk gyártott elemekről, tevékenységünkről. Referenciáinkat is megtekintheti, így előzetesen is meggyőződhet arról, hogy kifogástalan munkát végzünk. Ha leadná rendelését, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.