Blog

Térburkoló sablonok

Burkoljon saját térburkoló sablonokkal!

Szép, új és olcsó burkolatot álmodott meg a kertbe? Készítse el saját kezűleg, térburkoló sablonok használatával és költsön rá kevesebbet!

A térkövekből teljes vagy részleges burkolatot is meg lehet valósítani. Készülhet az egész udvarra térkő borítás vagy csak egy kis szegély a gyep, a virágágyás köré, kocsibeálló vagy pedig kerti tipegő, ami óvja a növényeket attól, hogy átgázoljanak rajtuk. A térkövek tagadhatatlanul a legnépszerűbb kültéri burkolatok közé tartoznak. A kedveltségük oka színes, változatos megjelenésük, amiből gyönyörű burkolatokat lehet létrehozni. Egyszínű szürke, mediterrán, meleg színek, többféle árnyalat áll rendelkezésre, csak meg kell álmodni a burkolatot, ami a házhoz, a kerthez és a tulajdonos ízléséhez is illik.

A térkő burkolat egyetlen hibája, hogy nem olcsó. Szerencsére léteznek más alternatívák is egy új térburkolat elkészítésére. A térburkoló sablonoknak köszönhetően akár egyedül is készíthet burkolatot, az eredeti árának és a munka kivitelezési díjának töredékéért. Egy kis szabadidő, minimális kézügyesség és jó sok beton kell csak ahhoz, hogy hamarosan már új, dekoratív burkolaton lépdeljen az udvarában.

A saját sablon használata több előnyt is rejt magában. A kreatív kikapcsolódást egybe tudja kötni egy kis felújítással. A sablonokhoz cementkötésű anyagot kell kiverni, a sablonokat megtölteni, száradás után a térburkoló sablont eltávolítani. Elegendő egy darab sablon is egy térkövezéshez, de kettővel már jobban halad a munka. Egyszerű a használata és a csodás az eredménye, minimális befektetéssel.  Tervezze meg a térburkolat méretét, mintáját, döntsön arról, hogy hová kerüljön és legyen büszke a két keze munkájára!

A térburkoló sablonokat vásárolja meg a mi termék kínálatunkból és használja fel annyiszor, ahányszor szeretné lecserélni a térburkolatot az udvaron vagy pedig a kertben! A sablonok színes választékban kaphatóak a kereskedésünkben. A további információkkal kapcsolatban keresse kollégáinkat a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.