Blog

Elemes betonkerítés: egyszerű, gyors, biztonságos!

Elemes betonkerítés többféle mintával és méretben, kiváló minőségben és kedvező áron - ha szeretné gyorsan megépíteni új kerítését!

Az elemes betonkerítés már régóta létező megoldás a különböző területek körbekerítésére, ám a korábbi változatokra a meglehetősen elnagyolt kialakítás volt a jellemző, így ugyan biztonság tekintetében megfeleltek az elvárásoknak, esztétikusnak azonban korántsem voltak mondhatóak. Emiatt főleg ipartelepek környékén lehetett velük találkozni, és mind a mai napig láthatjuk is őket, ami bizonyíték a kiemelkedő tartósságukra.

Napjainkban azonban már kifejezetten szép, egyedi kialakítású elemes betonkerítések is léteznek, és sokan választják őket az otthonuk köré is, ami a számos jó tulajdonságuknak köszönhető. A tartósság alapvető elvárás szinte mindennel kapcsolatban, és az elemes betonkerítések e téren már bizonyítottak, ám akad itt más is.

Egy elemes betonkerítést ugyanis nagyon gyorsan lehet telepíteni. A tartóoszlopok elhelyezése és a köztes teret kitöltő, tulajdonképpeni kerítéselemek behelyezése szinte pillanatok alatt megoldható, és némi tereprendezést követően már készen is áll az új kerítés, amely nem csak elválasztja a kintet a benttől, de kifejezetten esztétikus is.

A beton alapvetően szürke színű, ami sokak számára egyhangú lehet, ám az elemes betonkerítés egyrészt akár anyagában is színezhető, amennyiben egyedi megrendelésre készül, ám akkor sincs gond, ha készen vásároljuk meg egy erre szakosodott kereskedőtől. A beton ugyanis könnyen festhető is a hozzá való festékkel, és ez a bevonat igen tartós is. Aki tehát egyedi színű elemes betonkerítést szeretne, könnyen és gyorsan megoldhatja, és, ha új színre vágyik, át is festheti azt!

A kínálatunkban megtalálható elemes betonkerítések mindegyike kiváló minőségű és kedvező árú termék, ami pedig az esztétikus megjelenést illeti, csak rájuk kell nézni! A mediterrán stílus rajongóinak természetes kőre hasonlító elemes betonkerítéssel készültünk, de azok is megtalálják nálunk a számításukat, akik a téglából rakott kerítéseket kedvelik.

Ha kérdése lenne az elemes betonkerítésekkel kapcsolatban, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.