Blog

Fa mintás beton sablon: válassza a könnyebb megoldást!

Fa mintás beton sablon, praktikus megoldás a fa alapanyag helyett, minőségi alternatívák, kedvező feltételekkel, válassza a könnyebb utat!

Legyen szó kerítésről vagy járólapról, esetükben sokan választják a fát, mint alapanyagot, elsősorban esztétikai okokból. Sajnos egyesek csak a fa felhasználása után jönnek arra rá, hogy az anyag különösen igényli a karbantartást, utógondozást, ugyanis ellenkező esetben elég hamar tönkremehet. A fa érzékeny a külső hatásokra, megfelelő kezelés nélkül nem csupán szerkezetileg merülnek fel problémák, hanem esztétikailag is. Az elhasználódott faanyag rendkívül lehangoló látványt nyújt. Amennyiben Ön elkerülné a karbantartást, de ragaszkodik a fához, ajánljuk figyelmébe a kerítések vagy a különböző felületek kialakításához a fa mintás beton sablont!

A fa mintás beton sablon ideális választás a fa helyett. Alkalmazásával karbantartásmentes alapanyagokat használhat fel a különböző ház körüli feladatokhoz, és nem kell lemondani a fa hatásról. A fa mintás beton sablonokkal készített elemek sokkal könnyebb, kényelmesebb megoldást kínálnak, rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt lehet megspórolni általuk. A sablonok azért is ideálisabbak, mert jóval szabadabban lehet kezelni ebben a formában az alapanyagokat. Felhasználásukkal olyan opciókat is megvalósíthat felújításkor vagy építkezéskor, amiket fával nem igazán lehetne kivitelezni. Kínálatunkban többféle fa mintás beton sablon közül válogathat. Az alkalmazásuknak tulajdonképpen a fantázia szabhat határt.

A fa mintás beton sablonnal olyan lehet a környezete, mint amilyenről mindig is álmodott. Tapasztalja meg Ön is a sablonok előnyeit, és szerezze be az Önnek tetsző típusokat! Weboldalunkon részletesebb információkat is talál a termékekről, cégünkről, és referenciamunkáinkat is megtekintheti. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is megéri tőlünk vásárolni. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.