Blog

Falburkoló sablonok esztétikai felújításhoz!

Falburkoló sablonok esztétikai felújításhoz!

Falburkoló sablonokkal a nyaralónak is új arcot adhat! Egy kis felújítással a megunt szobákba is friss külső költözik be!

A nyaralót már előkészítette az idei szezonra, de úgy érzi, hogy valami még hiányzik? Egy kis díszítéssel a régi épület új külsőt kap és olcsón tudja elszámolni az átalakítást is. A falburkoló sablonok használata egy olyan lehetőség, ami gyors, de annál látványosabb eredményekkel jár a nyaraló felújításában is. Ha az ingatlan egyébként jó állapotban van és csak egy kis esztétikai felújítást szeretne elvégezni, akkor festés helyett ki tudja próbálni a falburkoló sablonokat is.

falburkoló sablonok olyan, műanyag vagy gumiból készült formák, amik természetes köveket imitálnak. A mészkő, terméskő, márvány burkolatra nem kell költenie, egyszerűen ki tudja önteni gipszből vagy cementből is. A sablonok utánozzák a kövek formáját és mintáját, egy sablon egyszerre több elemet is tartalmaz, így nagyobb felületet lehet kiönteni egy alkalommal. Dolgozzon több sablonnal és egész falfelületet tud lefedni rövid idő alatt, kevés munkával!

A falburkolatot le is tudja festeni, hogy színben igazodjon a falhoz vagy a nyaraló színvilágához, így természetes hatást tud kölcsönözni a gipsz, cement burkolatnak. A tégla vagy a tört kő nyerte el a tetszését? Rendelje meg a falburkoló sablon kínálatunkból és indulhat is a nyaraló esztétikai felújítása!

Az üzletünkben megtalálja azokat a termékeket, amiket szintén fel tud használni a hétvégi ház belső tereinek a felújításához! Az egyszerű, műanyag vagy gumi formákból csodás faldekoráció és lakberendezési elem születik. Már csak egy kis cementre vagy betonra, valamint festékre van szüksége és kezdődhet a falburkolat gyártás. A falburkoló sablonok rendelésével kapcsolatban egyedi ötletek megvalósításában is szívesen közreműködünk. Ha megmozgatta a fantáziáját ez a kreatív faldekoráció, akkor rendeljen a sablonjainkból! 

Az érdeklődők számára szívesen nyújtunk részletes felvilágosítást a nálunk kapható termékekről üzenetben vagy telefonon is!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.