Blog

Falburkoló sablonok: esztétikus burkolat házilag is!

A burkolatok meglehetősen drágák, ami a különleges anyagoknak és eljárásoknak "köszönhető", ám, mivel sokféle létezik belőlük, akadnak olyanok is, amelyekkel rengeteget lehet megspórolni egy építkezés, illetve felújítás során. A kültéri díszburkolatok elkészítéséhez például nem szükséges különleges tudás, hosszú évek tapasztalata, vagy akár drága berendezések, csupán alapanyag és falburkoló sablonok.

A kültéri díszburkolatok azonban szintén sokfélék lehetnek, ám a legtöbb esetben a ház lábazatának díszítését szolgálják, de ugyanígy kerülhetnek a kerítésre is. A hagyományos módszer ezek esetében a természetes kő, amit formára alakítanak, majd szakember közreműködésével kerülnek fel a helyükre. A terméskő azonban magas áron szerezhető be, a megmunkálása is drága, és persze a szakemberek sem ingyen dolgoznak. A falburkoló sablonok beszerzése azonban kifejezetten kedvező áron is megoldható, az általuk előállítható díszburkolat pedig minden tekintetben megállja a helyét!

Mivel a falburkoló sablonok többféle mintával vásárolhatóak meg, változatos burkolatok születhetnek, és ehhez csupán egy kis munkára van szükség. A díszburkolat alapanyaga lehet beton, vagy más, cementkötésű anyag, amennyiben kültérre kerül, de természetesen ezek a formák a lakótérben is megállják a helyüket - ez esetben azonban érdemesebb gipszből kiönteni őket, mivel ezek mozgatása és kezelése lényegesen könnyebb. Mindkét alkalmazási területhez más-más falburkoló sablonra van szükség: a betonhoz való vastagabb, a gipszhez való vékonyabb fallal készül a könnyebb leválaszthatóság érdekében.

A kínálatunkban megtalálható falburkoló sablonok mindegyike kiváló minőségű termék, az áruk pedig kifejezetten kedvező, így Ön is könnyedén spórolhat meg nagyobb összegeket a díszburkolatokon. Többféle mintázat közül választhat, melyek mindegyike egy-egy stílusirányzathoz passzol, így rusztikusabb, vagy kifejezetten modern díszburkolattal is elláthatja otthona falait és kerítését.

Ha kérdése lenne a falburkoló sablonokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.