Blog

Falburkoló sablonokkal búcsút mondhat az unalmas falaknak

A falburkoló sablonok használatával a belső tereknek a burkolása egyedi módon történik. Alakítsa saját ízlése szerint a falak dekorációját!

A falakra nemcsak festék vagy tapéta kerülhet, a falburkolat is divatos megoldás. A falburkolat egy olyan dekor elem, amit a falakra egyszerűen fel lehet rögzíteni. Ha nem tetszik az egyszerű, vakolt falfelület, nagyon könnyen tud rajta változtatni. A falburkoló sablonok használata egy kreatív csináld magad projekt és egy költséghatékony lakásfelújítás is lehet egyszerre. A falburkoló sablonok használata annyira könnyű és nélkülöz minden nehézséget, hogy akár egyedül is neki lehet fogni.

Nem kell a projekthez semmi más, csak maga a falburkoló sablon, valamint az az alapanyag, amivel feltölti a formát. Ez az alapanyag általában gipsz, mert az makulátlan fehér, könnyű súllyal rendelkezik és akár színezhető is. A gipsz mellett a műkő vagy akár a cement is a szóba jöhető burkolat alapanyagok közé tartozik.

A falburkoló sablon az olcsóbb megoldások közé tartozik, de ez nem jelenti azt, hogy a külsejében is olcsó hatást keltene a burkolat. Éppen ellenkezőleg. A falburkoló sablon használatával a kiválasztott mintában szinte bármilyen természetes burkolatot képes utánozni. Tégla falat, fa mintázatot is lehet imitálni a sablonokkal, a falra rögzíteni és tetszés szerinti színre festeni.

A falburkoló sablon használata egy nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy igényes, szemet gyönyörködtető szegélyt kapjon az étkező vagy rusztikus díszítést a nappali, de akár a hálószoba is egyedibbé varázsolható egy fa mintával kiegészített falfelülettel.

A gumi vagy műanyag falburkoló sablonok nem egyszer használatosak, könnyen elválaszthatóak a burkolat anyagától és a tisztítást követően pedig újra lehet velük mintát önteni, méghozzá számos alkalommal.

A kiválasztott falburkoló sablont azonnal meg tudja rendelni a kínálatunkból és a leírás alapján saját kezűleg el tudja készíteni a dekor burkolatot. Ha szüksége van még információra a falburkoló sablonok vásárlásával és használatával kapcsolatban, keressen minket!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.