Blog

Járólap sablonok sokféle mintával és formában!

Új járólap sablonokkal a kertnek is új külsőt adhat! Pár változtatás is elég ahhoz, hogy a kert színesebb legyen!

A kerti ösvények, tipegők több funkcióval is rendelkeznek. Az egyik funkciójuk az, hogy közlekedőt képeznek a növények között és megóvják a gyepet, a virágágyást a durva letaposástól. Másrészt a kerti ösvények megtörik a zöld részek egyhangúságát is és a használatukkal dekoratívabb lesz a kert maga.

Forduljon bizalommal az üzletünkhöz, ha szeretne egy kicsit változtatni az ingatlan körüli zöld területen és vásároljon a meglévő készletünkből új járólap sablonokat! A járólap sablonokból többféle is elérhető, ezeknek a felhasználásával otthon el tudja készíteni a szükséges darabszámban és típusban a kerti út kivitelezéséhez nélkülözhetetlen járólapokat. A járólap sablonokon kívül még alapanyag, például gipsz vagy pedig beton is kell majd a kerti út elkészítéséhez. A honlapunkon megtalálja azt a rövid instrukciót, amiben a házi készítésű járólapokhoz adunk leírást. Olvassa el figyelmesen és a tanácsok alapján Ön is el tudja készíteni a saját maga által megtervezett és elkészített kerti tipegőt!

A járólapokkal kirakott kerti ösvény rendelkezik több olyan előnnyel is, amit érdemes számításba venni. A járólap sablonokat nemcsak egy nagyon különleges és igényes kert kialakításához lehet felhasználni, de például esős időben az ösvény sárossá válását is meg tudják akadályozni a járólapok. A kertben járni a lerakott járólapoknak köszönhetően jóval könnyebb és a cipőt is kíméli a sártól.

A járólap sablonokból gazdag választékkal rendelkezünk, ezek a sablonok lehetnek szögletesek, aszimmetrikusak, több mintával készülhetnek, fautánzatúak vagy kőutánzatúak is elérhetőek. Válasszon belőlük és rendeljen műanyagból készült járólap sablonokat a kert átalakításához, kiegészítéséhez! Kedvező áron kapható, könnyen kezelhető, esztétikus mintával tervezett járólap sablonokkal várjuk az áruházunkban! A vásárlóink számára minden tájékoztatást megadunk a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.