Blog

Kerítéspanel sablon, műkő, cement:kész az új kerítés!

A kerítéspanel sablon a paneles kerítés elkészítésének egyik fontos eszköze. A sablon adja a kerítés formáját, amit panelenként lehet elkészíteni egy-egy sablon felhasználásával. Azoknak, akik teljesen egyedi kerítést képzeltek el, nem ez a megoldás az ideális, hiszen sablonról van szó, tehát készülhet belőle több ugyanolyan modell, amiből több, ugyanolyan kerítést húznak fel.

A kerítés sablonba értelemszerűen folyékony, idővel megszilárduló alapanyag kerül, ami a kerítést magát adja majd. A kerítés alapanyaga általában nem tiszta cement, hanem műkő és szürke vagy fehér cement, ami a megkötés után maradhat színezetlen vagy tetszés szerint lehet színezni is, további kerítés elemekkel kiegészíteni.

A műkő nem valódi kő, de tartalmaz kőőrleményt is. Az, hogy nem természetes, hanem mesterséges alapanyag, sok pozitív tulajdonsággal is felruházza a műkövet. Az egyik ezek közül, hogy nagyon erős. Az ereje az időtállóságában is megmutatkozik a műkőnek, ami szabadtéren is érvényesül.

A műkő kiválóan alkalmas emiatt minden olyan elemhez, amit a kertben, udvaron vagy teraszon használnak. A szalonna sütőtől elkezdve a kerti asztalon át a kerítésig vagy a szökőkútig szinte bármi készülhet ebből a mesterséges, de a megszólalásig az igazi kőre hasonlító anyagból. Azt gondolhatná, hogy ami ennyire sokoldalú és megbízható, az egyúttal drága is, de a műkő nem kerül sokba.

A kerítéspanel sablonok és a műkő, cement keverék segítségével akár saját kezűleg is el tudja készíteni az új kerítést. Amennyiben komolyan érdeklődik a téma iránt, tekintse meg aktuális akciónkat! Most minden, nálunk forgalmazott kerítéspanel sablon alacsonyabb áron kapható, ha az a 200x50x4 cm kategóriába tartozik. Többféle mintából válogathatnak az érdeklődők a rusztikus téglástól a virágos apácarácsosig.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha úgy döntött, hogy szeretne kedvező áron kerítéspanel sablont vásárolni! A cégünktől előre gyártott kerítéspanel sablonokat tud rendelni, elég, ha érdeklődik a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.