Blog

kerítéssablon akció, kerítéssablon ötletek

Kerítéssablon akció beton kerítésekhez

Egy stílusos kerítéssablon, némi beton és kis idő kell az új kerítéshez. Határolja a telkét saját készítésű beton kerítéssel! Éljen a kerítéssablon akcióval!

Milyen kerítés készüljön?

A kerítés olyan eleme egy ingatlannak, aminek a kiválasztását semmiképpen sem szabad elhamarkodni. A kerítés magassága, anyagválasztása, formája és a kialakítása is a mérlegelendő szempontok között szerepelnek. A telek és az ingatlan is mérvadó, ha kerítés építése a cél. A kerítésnek stílusban is harmonizálnia kell a házzal, amellett, hogy a funkciójának is eleget tesz, védelemmel látja el a telket.

A kerítést fel lehet állítani drótból vagy klasszikus fa lécekből, kaphat kő vagy beton oszlopokat, elegáns kovácsoltvas fogakat is. A teljesen betonból öntött kerítés azokhoz az udvarokhoz és kertekhez ajánlott, ahol teljesen el szeretnék zárni a belátást. A beton kerítés hallatán nem a dekoratív megjelenés jut az eszébe? Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy a beton csúnya és ipari hatást kelt. Ebben az anyagban pontosan az a szép, hogy könnyen kezelhető, formázható, sőt, még színezhető is. A szürke beton tömbökből álló kerítés tehát nem az egyetlen variációja a betonnak, ha telek határolásról van szó.

Akciós termék az öntéshez

Az öntőformák használatával Önnek is dekoratív, mégis erős és időtálló kerítése lehet. Egészítse ki az ingatlanát olyan kerítéssel, amire büszke lehet, kevés időt kell a karbantartására szánni és az ár-érték aránya is a több, mint meggyőző! Használja ki kerítéssablon akciónkat!

A kerítéssablon akciónkból vásárolt sablonok használatát érdemes egy kis felkészüléssel kezdeni. A kerítéssablon ötletekből is ajánlott szemezgetni, amik segítenek az elkészítésben. A beton elemeket szépen lehet párosítani egyéb alapanyagokkal is, amik megtörik a szürke monotonitását. A fém elemek mellett szóba jöhet fa is. A sablonok gazdag mintaválasztéka a kerítés építőknek kínál stílusban és megjelenésben is változatos elemeket. A kerítéssablon ötletekből a honlapunkon inspirálódhat.

A kerítéssablon akcióban résztvevő termékekből válogasson a honlapunkon, ha olcsóbban szeretne sablont vásárolni! Az új beton elemek elkészítésén most spórolhat is.

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.