Blog

Kerítéssablon akció: építsen új kerítést kedvezőbb áron!

A kerítéssablon akció lehetőséget biztosít arra, hogy alacsonyabb költségkeretből is biztonságos, tartós, esztétikus, sőt, különleges kerítéssel övezhesse otthonát!

Kerítés és kerítés között óriási is lehet a különbség: míg az egyik gyakorlatilag csak jelzésértékű, azaz mindössze a telekhatárt mutatja, addig a másik akár erőssé is alakíthatja a házunkat, és e két kategória között számtalan lehetőség akad, ami az ízlésünket is kielégíti, de a pénztárcánkat sem terheli meg túlságosan. Érdemes azonban olyan kerítést építtetni az otthonunk köré, amely nem csak elválasztja a kintet a benttől, de biztonságot is nyújt, és emellett esztétikus is.

A beton az egyik legjobb választás, ha a fenti kritériumoknak megfelelő kerítést szeretnénk, hiszen hosszú évtizedekig képes ellenállni az időjárás viszontagságainak, gyakorlatilag bármilyen forma elkészíthető belőle egy kerítéssablon segítségével, ráadásul az ára is kedvező. Nem kell azonban ipari megoldásokra gondolni; bár a betonkerítésről mindenkinek egy gyár udvara juthat eszébe, de a beton valóban egy sokoldalú anyag, amely akár gyönyörű is lehet - a szó klasszikus értelmében.

Létezik ugyanis betonkerítésből kifejezetten esztétikus is, amely a beton összes kedvező tulajdonságát egyesíti magában, és ehhez nincs szükség másra, mint kerítéssablonokra, amelyek segítségével olyan kerítése lehet, amely minden, fentebb felsorolt elvárást könnyedén teljesít, így az ára is kifejezetten kedvező, ami egyrészt annak köszönhető, hogy akár házilag is bele lehet vágni a munkálatokba - vagy azok egy részébe -, másrészt kerítéssablon akciónknak, amelynek keretében egyes típusok alacsonyabb áron szerezhetőek be!

Cégünk kerítéssablon akciói folyamatosan frissülnek, azaz érdemes többször is megtekinteni a benne szereplő termékeket, ha az adott pillanatban épp nem találja azt, amelyik a leginkább megfelel az elképzeléseinek. Számos kerítéspanel sablon közül választhat, melyek mindegyike kiváló minőségű, és többször is felhasználható!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kerítéssablon akciónk iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.