Blog

Kerítéssablon akció: most érdemes új kerítést építeni!

Kerítéssablon akciónk által most kedvezőbb áron építhet új kerítést otthona köré!

Egy ideje már gondolkodik egy új kerítés építésén, de eddig elriasztották a magas költségek? Szeretne olyan megoldást találni, amely nem csupán biztonságos, tartós és strapabíró, de esztétikus, sőt, különleges is? Nem szeretne a karbantartással sokat vesződni? A beton tökéletes választás, hiszen hosszú évtizedekig képes ellátni a feladatát, ellenáll az időjárás viszontagságainak, ráadásul kifejezetten olcsó is. Tudjuk, hogy erre a lelki szemei előtt egy ipartelep rémlett fel, és már zárná is be az oldalt, ám azt javasoljuk, ne siessen még, hiszen létezik betonkerítésből kifejezetten esztétikus változat is, amely a beton összes kedvező tulajdonságát egyesíti magában! A kerítéssablonok segítségével olyan kerítése lehet, amely minden, fentebb felsorolt elvárást könnyedén teljesít, és a kerítés megépítése után akár még értékesíthető is, avagy egy új vállalkozás alapja lehet!

A kerítéssablonok egyáltalán nem drágák már alapesetben sem, de létezik lehetőség arra is, hogy még olcsóbban juthasson hozzájuk. Cégünk kerítéssablon akciói folyamatosak, csupán a típusok változnak, így gyakorlatilag többször is érdemes megtekinteni kerítéssablon akciónkban szereplő termékeket, ha az adott pillanatban épp nem találja azt a terméket, amire szüksége lenne. Mivel számtalan mintát és formát forgalmazunk, gyakorlatilag bármilyen kerítést építhet, amilyen csak megfelel az ízlésének!

Kerítéssablon akciónk keretein belül most kerítésoszlop, illetve kerítéspanel sablonok közül is választhat, melyek mindegyike kiváló minőségű, többször használatos termék. A használatukkal nem csak új kerítésre tehet szert, de mindezt kedvező áron érheti el, hiszen a sablonokkal Ön készítheti el saját kerítését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kerítéssablon akciónk iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.