Blog

Kerítéssablon akció! Ne hagyja ki ezt a kiváló alkalmat!

A kerítéssablon akcióban most több terméket is kedvezményes áron tud megvásárolni. A tavaszi kerti felújításokhoz most érdemes bevásárolni!

Az aktuális akciók közé tartozik a teknősbéka sablon! Ez a sablon a kerítéssablon akcióban most nagyon kedvező áron megvásárolható. Használja ki a kerítéssablon akciónkat és építsen a kertbe vagy az udvarra saját kezűleg kiöntött kerítéselemekből álló kerítést vagy kerti tipegőt! Egy betonból készült teknősbéka figura helyet kaphat a virágágyásban vagy a kerti ösvény mellé is teheti és máris egyedibb lesz a kert. A dekoratív szobrok a zöld bokrok és a virágok között mesésen mutatnak és a sablonok segítségével könnyen elkészíthetőek. Egyetlen sablonnal tetszőleges számban állíthat elő betonból készült teknősbékákat. Nem kell mást tennie, csak figyelni a kerítéssablon akciónkra! A teknősbéka sablonok most 3000 forintos darabáron elérhetőek az áruházunk kínálatában.

A kerítéssablon akció aktuális ajánlatai közé tartozik ezen kívül a következő akció is. Minden 200 x 50 x 4 cm nagyságú és 3 mm vastag műanyagból készült kerítéspanel most csak 13.500 forintba kerül. Miért érdemes kihasználni ezt a kerítéssablon akciót? Az általunk forgalmazott sablonok ára előreláthatólag emelkedni fog. Ha azt tervezi, hogy sablonok használatával készít kerítéspaneleket vagy egyéb, kiönthető elemet szabadtérre, vagy beltérre, ragadja meg a kínálkozó lehetőséget a spórolásra is! Változtasson a telkén kedve szerint, az ár ne legyen akadály!

Forduljon bizalommal hozzánk és szerezze be azokat a kellékeket és kiegészítőket, amiket a kerti felújítások alkalmával kell majd használnia! Az akciós termékeket ne hagyja veszni, szerezze be olcsóban az így kapható, egyes kiegészítőket! A jelenleg érvényben lévő kerítéssablon akciókról a honlapunkon minden információt közzétettünk. Az általunk forgalmazott termékekről további információkat közlünk minden érdeklődővel. A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, telefonom vagy üzenetben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.