Blog

Lábazat burkoló kültérre vagy beltérre!

Lábazat burkolókkal egyedi ingatlan, karakteresebb belső terek alakíthatók ki. A lábazati burkolattal több helyen is találkozhatunk. Első sorban az épületek alsó részének burkolására használják annak érdekében, hogy óvja az ingatlant a környezeti hatásoktól, de emellett díszítő funkcióval is rendelkezik. A dekoratív lábazat burkoló éppen ezért a belső terekben is felbukkanhat, mint faldísz. A kerítések lábazatáról szintén vissza köszönhetnek a burkolatok.

A lábazat burkoló kiválasztásának elsődleges szempontja a burkolat alapanyaga. Nem csak természetes kövekből készült, természetes alapanyagú burkolatot lehet választani. Akár saját készítésű is lehet egy lábazat burkoló, csak a megfelelő öntőforma és gipsz kell hozzá.

A falburkoló sablonokból, lábazat burkolókból tetszőleges mennyiséget vásárolhat, kedvező áron, ha a mi termék választékunkból válogat. A kínálatban megtalálhatóak a klasszikus tégla és a természetes hatású, tört köves sablonok, különböző formákban, méretben is. Az öntőformák használatával tetszőleges mennyiségben készíthet burkolatot, attól függően, mekkora kiterjedésű felületre szánja azt.

A lábazat burkoló és a gipsz használatával megspórolhatja azt az összeget, amit egy eredeti kőből készült burkolatra költene. Az ár megfizethetőbb, a hatás mégis a megszólalásig ugyanolyan, mint a drágább, természetes terméskövek, mészkő vagy palakő esetében. Ne költsön drága burkolatokra, ha saját maga is el tudja készíteni egy-két kiegészítő és olcsóbb alapanyag segítségével! A lábazat burkoló dekoratív, könnyen cserélhető, ha egy burkoló elem megsérül és beltéren, valamint kültéren is alkalmazható. A sík felületek egy jól megválasztott burkolattal izgalmasabbak, egyedibbek lesznek, ráadásul költséghatékonyan.

Érdeklődjön kollégáinknál a nálunk kapható öntőformákról és tudjon meg minden fontos részletet az egyedi termékek megrendeléséről! A weboldalon feltüntettük a cég elérhetőségeit, ezeken keresztül tud kapcsolatba lépni velünk! Vegye saját kézbe ingatlana dekorálását!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.