Blog

Kerítéspanel sablon

Öntse, ne vegye: kerítéspanel sablonnal készül az új kerítés

Tartós, gyorsan elkészül és még szép is az új kerítés, ha kerítéspanel sablont használ hozzá. Formálja az új kerítést a saját kertjéhez és ingatlanához!

Megelégelte, hogy a szomszédok a tanúi mindennek, amit a saját kertjében csinál? Szeretne végre egy kis privát szférát, hogy nyugodtan tudjon kikapcsolódni munka után, hétvégén, szép időben? A kerítés az, ami hiányzik a kert határáról. 

Egy új kerítésnek a beszerzése és a telepíttetése sok utánajárást igényel. Meg kell ismerni a szóba jöhető kereskedések kínálatát, összehasonlítani az árakat és az egyes ajánlatokat. Annyi még nem elég, hogy megtetszett az egyik kerítés vagy valamelyik kereskedőnél kecsegtető árakon lehet vásárolni. Ma nem lehet úgy dönteni egy termék vagy szolgáltatás mellett, hogy a vásárló ne gyűjtene be több ajánlást, véleményt és azokat össze ne hasonlítaná. Az igazság az, hogy időt és fáradtságot is igényel egy ilyen döntés.

Vásárolni vagy készíteni?

Gondolt már arra, hogy maga készítsen kerítést? Ha érez magában kedvet, kreativitást és szívesen díszítené a telkét olyan kerítéssel, amiben a két keze munkája is benne van, akkor rendeljen kerítéspanel sablont, némi betont és kezdjen neki a munkának!

A kerítéspanel sablont műanyagból gyártjuk, több mintában, ami segít abban, hogy minden kerítést tervező megtalálja közöttük az ingatlanhoz és a kerthez leginkább illőt. A sablonok strapabíró alapanyagának köszönhetően egy sablont több tucatszor is fel lehet használni öntéshez, mert megtartja a formáját.

A kerítéspanel sablonokba kerülhet beton vagy műkő is. Amennyiben nem tetszik az egyszerű, szürke szín, amivel a beton és a műkő készül, használhat színező anyagot is. Csak bele kell kevernie a kerítés anyagába és csodás árnyalatokban gyönyörködhet.

Egy saját kerítéshez csak néhány, alapvető eszközre van szüksége, alapanyagra, egy kis felkészülésre és pár segítő kézre. Kezdjen bele, készítsen saját, erős, a belátást eltakaró és  a kertjét, udvarát határoló kerítést! Az első lépés a kerítéspanel sablon megrendelése. Nálunk stílusos mintákat, alacsony árakat talál.

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.