Blog

térburkoló sablonok

Térburkoló sablonok: kerti út és autóbeálló egyszerűen, házilag!

térburkoló sablonok segítségével egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a kerti utak, a kocsibeálló, vagy épp a terasz is!

A kert nem csupán az otthonunkat körülvevő terület, de részben az életterünk is, hiszen tavasztól őszig rengeteg időt töltünk a szabadban. Éppen ezért fontos, hogy használható és esztétikus környezetet alakítsunk ki, amelyben jól érezhetjük magunkat: a növények és a pázsit mellett szükség van teraszra, illetve a kert egyes részeit összekötő utakra is. Ezek burkolataként napjainkban a legtöbben a térkövezést választják, azonban ennek lerakása szakértelmet kíván, ráadásul az áruk is meglehetősen magas, de szerencsére akad alternatíva is, méghozzá nem is egy, így mindenki a saját ízlésének és pénztárcájának megfelelőt választhat. Az egyik leginkább költséghatékony lehetőséget azonban a térburkoló sablonok jelentik, amelyek által mi magunk készíthetjük el a burkolatokat, tehát semmi egyébre nincs szükség, mint betonra, valamint némi kézügyességre.

Többféle térburkoló sablon közül lehet választani az elképzeléseknek megfelelően, hiszen számos minta és forma létezik. Azonban nem csak ez az egy különbség fedezhető fel: míg a legtöbb térburkoló sablon gyakorlatilag egy öntőforma, addig létezik olyan is, amely gyakorlatilag egyfajta keret. Ez utóbbi az úgynevezett "belenyomós" sablon, amelyet a kész betonba kell belenyomni, majd kivenni, és egy esztétikus mintázatot hagy maga után.

A térburkoló sablonok használata tehát kifejezetten egyszerű és gyors, a segítségükkel pedig gyorsan és - ami talán még lényegesebb - költséghatékonyan lehet megoldani a kerti utak és a terasz burkolatának problémáját, sőt, akár a kocsibeállót is. Ha Ön is szeretné alacsony költséggel megoldani környezete esztétikus kialakítását, vásároljon térburkoló sablonokat kínálatunkból!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a térburkoló sablonok iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.