Blog

Térburkoló sablonok, olcsóbb kivitelezés!

Térburkoló sablonnal az új burkolat kisebb költségekkel készül el. A térkövezés otthon is kivitelezhető, akár szakember nélkül.

A térburkoláshoz nem kell drága térköveket vásárolnia, csak az alapanyag és a forma az, amire szüksége lesz a kiöntéshez. A térburkoló elemek megtervezése és elkészítése lehet egy közös, hétvégi, családi program is, így gyorsabban elkészülnek a térkövezéshez szükséges elemek. A kész elemeket már csak a helyükre kell rakni és a megújult kertben, udvarban azonnal lehet gyönyörködni is.

A térkövek alapanyagául válassza a betont. A beton kikeverése pár egyszerű lépésben történik meg, csak arra kell ügyelnie, hogy milyen sűrűségűre készíti. A térburkoló sablonok eredményes használatához a honlapunkon talál néhány hasznos instrukciót. A beton tejföl sűrűségű legyen, így kap majd a térburkoló sablonok felhasználásával megfelelő formájú, méretű és szilárdságú térburkoló elemeket. Ne siesse el az elemek kihelyezését, várja meg, amíg teljesen meg nem száradnak, különben a külsejük csalódást fog okozni, mert foltosak maradnak!

A térburkoló sablonokból nagy kínálattal rendelkezik az áruházunk, a termékeket a honlapon megismerheti. Az anyaguk műanyag, megvásárolhatóak kerti tipegőhöz, illetve járdához készült, belenyomós sablonok is különböző formákban és mintákkal. A kész térburkolatokat az utolsó lépésekben tetszés szerint ki is lehet festeni vagy meghagyni az eredeti színben. Készítse el a kert új tipegőjét vagy a régóta tervezett, dekoratív járdát, méghozzá saját kezűleg! Megadjuk az otthoni térburoklás eszközeit, a térburkoló sablonokat! Egy sablont nem csak egyszer tud felhasználni, így akár évekig praktikus eszköze lehet a kültéri burkolatok alakításának.

A térburkoló sablonjaink között minden vásárló megtalálja azt a mintát és méretet, ami a kertbe, az udvarba vagy éppen a kocsifelhajtóhoz illik. Ha kiválasztotta a megfelelő terméket, rendelje meg és csak a kiszállításra kell várnia! A kollégáink segítségét kérje a vásárláshoz az egyik elérhetőségünkön!

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.