Blog

Térburkoló sablonokkal készül a kerti tipegő!

A térburkoló sablonok vagy más néven beton öntőformák használatával a térkövezéshez gazdag formavilág áll rendelkezésre. A térkő sablonok használata egyszerű és mindig látványos eredménnyel jár. Egy kis ügyességgel és a megfelelő eszközökkel felszerelkezve, akár saját kezűleg is készíthet bárki hangulatos kerti ösvényt, dekoratív kocsibeállót vagy egyedi virágágyás szegélyt. Ha nem szeretne drágán térkövezést rendelni vagy csak egy kis területen szeretné kipróbálni a saját kézügyességét, fogjon hozzá a sablonok használatához!

A térkövek alapanyaga lehet beton, ez a leggyakoribb választás, mert jól formázható, könnyen kezelhető és tartós anyag, aminek ráadásul az ára is megfizethető. Ha nem akar valaki készen kapható térkövekre és azok telepítésére komoly összegeket költeni, akkor megpróbálkozhat a házi barkácsolással, beton és térburkoló sablonok használatával. A kisebb területet lefedő térkövek elkészítése és lerakása házilag is kivitelezhető.

A térburkoló sablonok beszerzését érdemes külön ennek a terméknek a gyártására specializálódott cégnél bonyolítani, ahol nagyobb választékot találunk műanyag öntőformákból. Annak érdekében, hogy a térkő gyártás gördülékenyen haladjon, ajánlott egyszerre több térburkoló sablont is használni ugyanabból a formából. A minőségi módon gyártott formák tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A térkövek közötti hézagokat tetszés szerint lehet kitölteni kaviccsal, mulccsal vagy fűmagot szórni közéjük, hogy szebb, egyedibb legyen a burkolat. Arra ügyeljünk, hogy a térburkoló sablon alapja lehetőség szerint tökéletesen vízszintes legyen, így lesz szép a burkolat. A sablonok alapos tisztítás után újra felhasználhatóak későbbi térburkoló munkákhoz is. Tervezzen és kivitelezzen egyedi, esztétikus kertet költséghatékonyan, egyszerűen!

A minőségi térburkoló sablonokért keressen minket bizalommal, cégek és magánvásárlók megkeresését is szívesen fogadjuk. A további tájékoztatásért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az egyik megadott elérhetőségünkön!

 

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.