Blog

Falburkoló sablonok

Újítsa meg a falait falburkoló sablonok segítségével!

Egy kis felújítást tervez? A falburkoló sablonokkal a kisebb lélegzetű, de látványos eredménnyel járó felújítás kivitelezhető.

A falak egyhangú fehérségét szeretné megtörni valamilyen dekorációs megoldással? Egy kis ráncfelvarrást akar elvégezni az ingatlana belső terein? Egy felújítás, főleg mostanában nem olcsó vállalkozás. Az építőanyag, a szakemberek tudása, a felszerelés és a munkaidő is borsos árba kerülhet a megbízónak. Egy szobafestés is több száz ezer forintos tétel lehet. Van azonban más megoldás is a szobák és a falak külsejének megújítására.

Elegendő, ha falburkoló sablonokkal végzi el a felújítást és a falak újradekorálását. A beltéri falburkolatok népszerűek, mert kis változtatással hangsúlyos dekort hoznak létre. A falakon a színes festék, a mintás tapéta vagy a szegély mellett beltéri falburkolat is képviselheti a faldekorációt. A burkolatot saját maga is el tudja készíteni a tulajdonos.

Az eredeti burkolóanyagból készített falburkolat ára magasabb, mert az alapanyagot és a kivitelezést is ki kell fizetni. Ugyanolyan hatást tud elérni, ha gipszből önti ki a burkolat minden egyes darabját. Változtasson a falain anélkül, hogy költséges felújításba fogna bele, használjon sablont, amivel bármennyi burkolati elemet elkészíthet otthon!

A falburkoló sablonokat csak meg kell töltenie gipsz vagy egyéb, formázható anyaggal és a tervezett mennyiségben kiönteni a burkolat minden egyes elemét. A sablonokból változatos minta és méret választék áll a rendelkezésére. A műanyag falburkoló sablonokat a kereskedésünkből be tudja szerezni. Egy kis felkészülést követően kezdődhet a gipszöntés, cementöntés és a falburkolás.

Válassza az egyszerűbb, kreatívabb és nem utolsósorban költség kímélőbb módját annak, hogy az otthona falait új külsőbe öltöztesse! Tegyen róla, hogy a falak felületét dekoratív beltéri falburkolattal színesítse! Az elkészítéshez az eszközöket megtalálja a mi termék kínálatunkban. A falburkoló sablonok a későbbiekben is felhasználhatóak, mert többször is  önthet velük formát.

Rólunk

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.