A kerítés sablon webáruházunkban megtalálja az új kerítés eszközeit

A kerítés sablon webáruházunkban megtalálja az új kerítés eszközeit

A kerítés sablon webáruházunkból az új kerítés alapját be tudja szerezni. Akár egy sablonból elkészülhet a kerítése.

Hazánkban a kerítés megszokott elem, ami általában nem díszítő funkciót tölt be, mint például a nyugati otthonok többségének esetében. A szokások azt diktálják, hogy olyan kerítéseket emeljünk, amiket biztonságosnak érzünk. A kerítés funkciója hagyományos a birtokhatárok kijelölése, valamint az illetéktelenek távol tartása. Ennek alapján készül a legtöbb telekhatároló elem is.

A kerítés határol és védi a magánszférát is

A kerítés megtervezésekor sokan még egy további, harmadik szempontot is figyelembe vesznek, ez pedig nem más, mint a privát szféra védelme. A kertes családi házak, nyaralók, villák és kertek nem minden kerítés típussal kompatibilisek, ha a kíváncsiskodó tekintetek előtt kell falat emelni. Ha falat nemi is, egy stabil kerítést tud húzni az ingatlana, kertje és a kintről bekukucskálók közé.

A díszes, fémből készült csodák vagy a rusztikus, fa lécekből összeállított kerítések ugyan dekoratívak, de a tekintetek ellen nem igazán védenek. Az összefüggő beton már annál inkább alkalmas, egybefüggő felületének köszönhetően, a teljes, belátás elleni védelemre. A megfelelő magasság mellett se belátni, se pedig átmászni nem lehet majd rajta.

Készítsen kerítést betonból és sablonból! A kerítéssablonokba betont kell csupán önteni, a száradást követően óvatosan kiborítani és a végleges helyükre rögzíteni a kerítéselemeket. A mintás sablonokkal a szürke beton is dekoratív lehet, emellett pedig masszív védelmet is nyújt. Egy öntőforma is elegendő lehet, de nagyobb telek körbe kerítéséhez több sablon használatát javasoljuk.

A kerítés felállítása nem a kerítéselemek megvásárlásánál vagy az alapanyag kiválasztásánál kezdődik. Ha minket választ, akkor csak két, fontos dologra van szüksége, az öntőformára és az öntőanyagra. Forduljon hozzánk bizalommal, ha eligazításra van szüksége a termékeinkkel kapcsolatban! A weboldalunkon megtalálja a cégünk minden elérhetőségét.


Nyomtatás   E-mail

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

 

Szabó István Egyéni vállalkozó

Adószám: 66740580-2-27
Nyilvántartási szám: 38404896
Számlaszám: HU1202 3101-0164 2790-0010 0004
SWIFT: UBRTHUHB

 

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.