Betonkerítés sablon, amellyel elkerülheti a pazarlást

Betonkerítés sablon, amellyel elkerülheti a pazarlást

Betonkerítést szeretne, azonban a kivitelezésnél ragaszkodik a költséghatékonysághoz? Ajánljuk figyelmébe sablonjaink kínálatát!

A betonkerítések nagy népszerűségnek örvendenek, köszönhetően annak, hogy hozzájárulnak a biztonságos környezet megteremtéséhez. Sokan szeretnének váltani, például fa kerítésről, mert megelégelték a rendszeres karbantartási munkálatokat.

A mai alapanyag árakat nézve egyesek különösen aggódnak az anyagiak miatt. A betonért is mélyen kell a pénztárcába nyúlni, ezért mindenképp olyan megoldásra lenne szükség, amellyel lehet ezt kompenzálni, és el lehet kerülni a pazarlást is. Nagyon kellemetlen, ha egy drága alapanyag nagy részét nem tudják az emberek megfelelően felhasználni.

Ismerkedjen meg a betonkerítés sablonokkal!

A betonkerítés sablonok felhasználásakor nem kell amiatt aggódni, hogy a szükségesnél több alapanyagot használ fel. Sokkal könnyebb ebben a formában beosztani a betont, ebben hatalmas segítséget nyújtanak a sablonok. Az ember nem aggódhat a pazarlás miatt, így annyi anyag fogyhat el, mint amennyit tervezett.

Betonkerítés sablonokkal a kivitelezés is gyorsabb

Mivel nem kell leállni az elfogyott alapanyag miatt, minden a tervek szerint haladhat. Egyszerűbb, gyorsabb a munkafolyamat, nem mehet el idő, energia a beton anyag pótlására. A sablonokkal ráadásul még esztétikusabb végeredmény is születhet, így az elkészült betonkerítés a biztonság mellett az igényes környezet kialakításához is hozzájárul.

A betonkerítés sablon gazdaságos alternatívát kínál, amire manapság óriási szükség van. Tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és szerezze be az igényeinek megfelelő sablont! Egyszerűen alkalmazható, ízléses termékeket kínálunk az ügyfeleknek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, megoldásainkról. Többféle sablont is kínálunk, akár még falburkoláshoz is vásárolhat. A korrekt árakról sem feledkezünk meg. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Nyomtatás   E-mail

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

 

Szabó István Egyéni vállalkozó

Adószám: 66740580-2-27
Nyilvántartási szám: 38404896
Számlaszám: HU1202 3101-0164 2790-0010 0004
SWIFT: UBRTHUHB

 

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.